De drijvende kracht achter WeerWerk is Annette Stevens.

Enthousiast, sociaal betrokken en met veel oog voor detail.

Annette is een geboren ondernemer die weet wat ze wil:

Een gezond en onderscheidend bedrijf opzetten waarin ze haar talenten volledig kan benutten:

Het samenbrengen en verbinden van mensen.

In 1997 heb ik samen met mijn man het kantoor Aalbers & Stevens belastingadviseurs opgezet.

Het bedrijf groeide in een paar jaar uit tot een gerenommeerd kantoor met tien vaste medewerkers. Hoewel we het samen runden, was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, inclusief acquisitie en relatiemanagement, personeelszaken en de salarisadministraties.

Enige tijd na het overlijden van mijn echtgenoot heb ik het bedrijf verkocht.

Daarna werkte ik in verschillende administratieve en commerciële functies  onder andere als interim p&o manager, en in de sales. Ondertussen voedde ik mijn dochter op en ontmoette ik mijn tweede man met wie ik alweer jaren gelukkig ben.

Maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom ben ik eind 2015  WeerWerk gestart.

Het is mijn ambitie een degelijk, financieel gezond en vooral onderscheidend uitzendbedrijf op te bouwen dat niet gericht is op oppervlakkigheid, maar waarin sociale betrokkenheid en duurzame relaties voorop staan.

De arbeidsmarkt is ontzettend in beweging. Bedrijven veranderen voortdurend en stellen hoge eisen aan hun medewerkers.

Ook de werknemers zijn veranderd. Zij willen niet alleen maar een baan die geld oplevert, maar zijn vooral op zoek naar een leuke, uitdagende functie waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Het is mijn taak om die twee werelden bij elkaar te brengen zodat er een succesvolle match ontstaat.  Daarbij maak ik niet alleen gebruik van mijn kennis en ervaring, maar ook van het enorme netwerk dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Met WeerWerk is een grote wens  in vervulling gegaan:  mensen helpen en begeleiden bij het realiseren van hun ambities,  is voor mij het mooiste werk dat er bestaat.”