Annette is betrokken en betrouwbaar. Ze doet wat ze afspreekt. Ik heb haar ook leren als een zeer sociaal betrokken persoon die niet alleen goed kan praten, maar ook aan de slag gaat om het gestelde doel te bereiken.

Louise Voermans MSc / Interim Beleidsadviseur/ projectleider at Veiligheidsregio Fryslan

Al na een eerste gesprek met Annette voelde zij precies aan naar wat voor soort medewerkster ik op zoek was. Drie fantastische kandidaten werden aan mij voorgesteld en inmiddels werkt een van deze gemotiveerde dames alweer een maand of twee bij SecretariaatsBuro B.V.

Fijn!

Pascale Jongejans / Owner SecretariaatsBuro B.V. Telefoonservice en Secretariële ondersteuning op afstand. Zakenvrouw van het jaar Flevoland

Annette heeft ons fantastisch begeleid bij het opstarten en draaiend houden van het bedrijf Vlug.Net. Met gemeende belangstelling en een stralende lach doet zij punctueel haar werk.

Marien Vlug / Gedreven ICT deskundige met veelzijdige technische en management vaardigheden.

Ik heb Annette als een zeer gedreven, commercieel en betrokken persoon ervaren tijdens haar werk bij BSG (American Express). Ze is servicegericht, accuraat en oplossingsgericht. Service en betrokkenheid staan bij haar erg hoog aangeschreven. Verder weet zij de vinger op de zere plek te leggen, is eerlijk en staat altijd voor anderen klaar. Dat is ook de reden dat ik Annette van harte wil aanbevelen.

Trudy (Waltraud) Assink / Senior Supervisor bij B.S.G.Contact

Ik heb Annette leren kennen toen ze mede-eigenaar was van Aalbers & Stevens belastingadviseurs. De gedrevenheid en persoonlijke benadering heeft me altijd aangesproken vanuit de gedachte dat het sowieso wel goed zat met de kwaliteit van het werk. En vooral… prettig om mee samen te werken. Dat die gedrevenheid en betrokkenheid een goede inschatting zijn geweest blijkt uit het feit dat Annette zich ook op sociaal-maatschappelijk gebied (Lions, SamenLoop voor Hoop) in de Almeerse samenleving actief is.

Willem Bakering / Norger Courant – ditisnorg.nl – Communicatieadviseur/tekstschrijver Dat Staat Communicatie

Ik waardeer in Annette dat zij, ondanks tegenslag in haar privéleven, geconcentreerd wist te blijven op haar werk. Ze is dienstbaar en geeft de klant vertrouwen. Op haar kantoor heerste altijd een goede sfeer en er werd op tijd en correct geleverd.

Hans Ouwerkerk / Voorzitter Raad van Toezicht bij Stichting Alliade