Om succesvol te kunnen ondernemen heeft u goede mensen nodig.

WeerWerk zoekt voor u de professionals die bij u passen.

 

Dit doen we door ons goed te verdiepen in uw bedrijf en aandacht te besteden aan de de eisen die gesteld worden aan mogelijke werknemers.

 

Daarnaast besteden we veel tijd en energie aan een zorgvuldige screening en begeleiding van mogelijke kandidaten.

 

De klant staat bij ons centraal.

 

Dit betekent dat we goed bereikbaar zijn, snel kunnen schakelen en duidelijk zijn in onze communicatie. We doen er alles aan om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.

 

Er zijn verschillende opties mogelijk om nieuwe medewerkers in te huren.

‘Wij adviseren u graag wat voor uw bedrijf de beste manier is’

Werving & Selectie

U kunt natuurlijk ook alleen de Werving & Selectie van uw nieuwe medewerkers aan ons overlaten. Wij onderzoeken zorgvuldig met u welke persoonlijkheid u zoekt en uiteraard over welke kennis en vaardigheden de kandidaat moet beschikken. Wij selecteren de CV’s voor u, winnen referenties in, en beoordelen de kandidaten, waarna u zelf de uiteindelijke keuze kunt maken, zodat u straks een werknemer in dienst heeft die goed aansluit bij uw bedrijf.

 

Op Uitzendbasis

 

Tijdelijke werknemers:

Als ondernemer wilt u snel kunnen inspelen op plotselinge piekbelasting of de afwezigheid van een vaste medewerker. U wilt snel over tijdelijk personeel kunnen beschikken als dat nodig is.

 

Daarbij fungeert WeerWerk (via One Payroll b.v.) formeel als werkgever voor de uitzendkracht, dus u heeft er verder geen omkijken naar.

 

Vaste werknemers:

Wilt u een vaste medewerker in dienst nemen maar wel met de absolute zekerheid dat u voor de juiste kiest? In dat geval bieden we u graag een combinatie van flexibiliteit en zekerheid door uw medewerker eerst op uitzendbasis aan te nemen. Na een van tevoren afgesproken periode bent u vrij om de medewerker in vaste dienst nemen.

 

Op Basis van Detachering

Met detachering bieden wij u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid voor een afgesproken periode. Dit geeft u toegang tot kennis en capaciteit zonder onnodige risico’s en biedt zowel u als de medewerker meer zekerheid.

 

Via Payroll-services

Heeft u zelf een medewerker gevonden die bij u gaat werken, en wilt u de bijbehorende (loon) administratie uitbesteden? Dan bieden onze payrollservices uitkomst.

 

Wij verzorgen het hele traject van salarisbetalingen, afdrachten en informatieverstrekking aan instanties.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op.

Wij bespreken graag met je wat we voor je kunnen betekenen.