Personeelsdiensten Weerwerk036

20 jaar ondernemerschap en een flinke dosis levenswijsheid maakt dat ik weet wat bedrijven nodig hebben en wie op welke plek past. Als eigenaar van een accountantskantoor kwam ik bij zo’n beetje alle branches binnen en wist ik wat er speelde in het bedrijf. Dat maakt dat ik goed aanvoel en zie wat er gebeurt binnen je bedrijf en wat je nodig hebt. Ik lever maatwerk, met respect voor alle partijen. Met Weerwerk036 krijg je een sparring partner voor jouw personeelsvraagstukken.

 

Personeelsdiensten

Als groeiende MKB-er loop je tegen de grenzen aan van wat je zelf kunt en wilt doen. Je wilt je risico’s beheersen en kunt af en toe wel wat ondersteuning bij je HR zaken gebruiken. Daarom bieden wij ook payrolling en HR diensten.

 

Certificeringen

Boetes omdat er niet netjes verloond wordt? Niet bij ons! We zijn gecertificeerd door de ABU en NEN. Daarmee staan we garant voor een vlekkeloze uitvoering van wet- en regelgeving.

 

Recruitercode

Recruiters die werken volgens de recruitercode staan voor bekwaam en integer recruitment!
De code omvat zorgvuldig werken volgens richtlijnen op gebied van integriteit, anti-discriminatie, communicatie, wet- en regelgeving-code, omgaan met vertrouwelijke- en persoonsgegevens, arbeidsvoorwaarden en de code voor onderhandelen.

‘Ons doel is om voor beide partijen de perfecte match te realiseren’
‘Ons doel is om voor beide partijen de perfecte match te realiseren’

Ons doel is ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Daarom leren we je graag persoonlijk kennen.

 

We willen weten wat je sterke punten en ambities zijn zodat we je kunnen helpen in je zoektocht naar een uitdagende functie die bij je past.

Omdat ieder bedrijf anders is, leveren we uitsluitend maatwerk. We verdiepen ons in jouw bedrijf en aan welke eisen mogelijke werknemers moeten voldoen. Qua CV én als persoon.

 

Bij iedere opdracht gaan we actief op zoek naar de beste kandidaat voor de job. We zoeken naar deskundige en gedreven mensen die goed passen binnen jouw bedrijfscultuur.

 

Bovendien besteden we veel tijd en energie aan een zorgvuldige screening en begeleiding van mogelijke kandidaten.