Vaste of tijdelijke baan zoeken?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar jij goed in je vel zit? Dan hebben wij een match, want wij stellen bij het invullen van vacatures als belangrijkste eis dat er een klik is tussen werknemer en werkgever en je écht past binnen de organisatiecultuur.

 

Wij helpen je bij het zoeken naar een vaste of tijdelijke baan in kantoor- en kennisfuncties van MBO tot en met academisch niveau. Denk daarbij aan bijv. administratie, commerciële functies, secretariaat, financiële dienstverlening, operationeel of logistiek manager, management.

 

Werkwijze

Als wij denken dat er een vacature is waar jij geknipt voor bent nodigen we je uit voor een gesprek van ongeveer een uur. We vinden het belangrijk dat jij een baan vindt waar je je prettig voelt. En dat hangt niet alleen af van je CV. Wie ben je, wat drijft je, hoe ga je met bepaalde zaken om, wat is belangrijk voor je? Zo krijgen wij een goed beeld in wat voor groep je past. Op deze manier realiseren wij de perfecte match voor een lange termijn relatie tussen jou en je nieuwe werkgever.

 

Check onze vacatures. Zit dé baan er volgens jou bij, stuur dan je CV met motivatie naar sollicitatie@weerwerk036.nl

 

Inschrijven

Zie je nu geen passende vacature maar wil je graag via ons bemiddeld worden? Stuur dan je CV met je motivatie naar administratie@WeerWerk036.nl
Vermeld daarbij wat je zoekt, bij wat voor type organisatie of bedrijf je graag wilt werken en hoeveel uur. We nemen contact met je op voor een uitgebreide kennismaking als er een passende vacature voor je bent.
We zullen jou dus nooit zomaar bellen en naar een opdrachtgever sturen zonder uitgebreide kennismaking.

‘Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou als persoon’
‘Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou als persoon’
  • Wat verwacht jij van een baan?

  • Welke werkervaring heb je?

  • Bij wat voor bedrijf wil je werken?

  • Waar krijg je energie van?

  • Wat zijn je ambities voor de toekomst?

  • Hoeveel uren per week wil je werken?

 

 

Met het antwoord op deze vragen krijgen krijgen we een duidelijk beeld van welke functies, bedrijven of teams bij jou passen.
Je krijgt van ons goede feedback, ondersteuning en begeleiding bij je zoektocht naar je ideale baan.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op.

Wij bespreken graag met je wat we voor je kunnen betekenen.