WeerWerk werkt met professional backoffice van One Payroll

Dit betekent dat het juridisch werkgeverschap van de werknemer, de salarisadministratie en de facturatie door One Payroll wordt uitgevoerd.

Je bent er als inlener van verzekerd dat je samenwerkt met een solide, professionele partij die alle belangrijke kwaliteits -en branchecertificeringen bezit en wordt gecontroleerd op het correct naleven van wet -en regelgeving van het arbeids -en uitzendrecht.

Garanties en certificeringen

One Payroll is volledig NEN4400-1 en
VCU gecertificeerd, volwaardig ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering en Arbeid. Bovendien bieden de mogelijkheid facturen te betalen via een G-rekening zodat je de garantie hebt dat alle loonheffingen en premies worden afgedragen aan de fiscus.

Begrippen

One Payroll is juridisch werkgever. Zij verzorgen het administratieve, financiële en juridische deel van het werkgeverschap. Het bedrijf waar de werknemer is tewerkgesteld is inlener. De inlener is praktisch werkgever en de organisatie waar de werknemer feitelijk de werkzaamheden uitoefent. De werknemer werkt ook onder leiding en toezicht van de inlener. De inlener bepaald bijvoorbeeld: werktijden en voorwaarden, hoogte van het salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen, reiskostenvergoeding ed.), contractverlenging enz.

One Uitzendbureau of One Payroll BV

One Payroll bestaat uit twee bedrijven: One Uitzendbureau BV en One Payroll BV. Alle werknemers met een flexibel contract (Fase A contract) vallen onder One Uitzendbureau en alle werknemers met een contract voor bepaalde (Fase B contract) -of onbepaalde tijd (Fase C contract) vallen onder One Payroll BV.

Urendeclaraties

De gewerkte uren kunnen worden gedeclareerd via het My One Urenportaal. Dit is een online omgeving waar de werknemer kan inloggen om zijn of haar gewerkte uren in te vullen, en waar je als inlener kunt inloggen om deze gedeclareerde uren te accorderen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de uren in te vullen en daarna te accorderen. Overwerkuren, onregelmatige uren en vakantiedagen kunnen tevens worden verwerkt via het My One Urenportaal.

Verloning en salarisbetaling

One Payroll verzorgt de verloning en salarisbetaling van de werknemers. Wij sturen ook de loonstrook en jaaropgave naar de werknemer. Je werknemer kan voor vragen over zijn of haar loonstrook of over betalingen direct contact opnemen  per email info@onepayroll.nl of telefonisch via 020–8451074.

Facturatie

One Payroll verzorgt ook de facturatie namens WeerWerk. Werknemers met een Flexibel contract (een zogenaamd Fase A contract) worden verloond via One Uitzendbureau BV en werknemers met een arbeidscontract voor bepaalde of onbepaalde tijd (Fase B en C) worden verloond via One Payroll BV. Afhankelijk van het soort contract dat de werknemer heeft betaal je de facturen die je ontvangt ten name van One Uitzendbureau BV of ten name van One Payroll BV.

Betalingsherinneringen

Je ontvangt een betalingsherinnering van One Payroll wanneer een factuur te laat wordt betaald. Let op: Het is belangrijk dat facturen binnen de afgesproken betaaltermijn worden voldaan want One Payroll is gerechtigd om vertragingsrente in rekening te brengen voor elke factuur die te laat wordt betaald.

Bedrijfsgegevens

Alle belangrijke bedrijfsgegevens van One Payroll zoals adres, bankrekeningen, KVK en BTW nummers vind je op www.onepayroll.nl/one/bedrijfsgegevens. Indien nodig, kun je recente WKA verklaring opvragen via info@onepayroll.nl

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Lees dan de veelgestelde vragen van inleners of neem contact met ons op via info@onepayroll.nl of per telefoon 020 – 8451074.

Bovenstaande tekst is overgenomen van de website van One Payroll. De links die in de tekst staan verwijzen u dan ook rechtstreeks door naar de website van One Payroll. Voor vragen kun je u uiteraard ook altijd WeerWerk Benaderen: 06-51916638, Annette Stevens.